NIO SAKER ATT TÄNKA PÅ

I Nio saker att tänka på, en handbok för framtiden ifrågasätter författaren Kristian Mandin hur vi väljer att leva våra liv och visar genom både humor och allvar att mycket av det som vi just nu tycker är normalt i ett annat perspektiv egentligen är väldigt konstigt. Nio saker att tänka på ger dig inte så många svar, men den kan hjälpa dig att ställa bättre frågor.

Kristian Mandin är född 1972 och bor på en ö. Han har varit yrkesverksam inom en rad olika områden och har också gjort en omväxlande personlig livsresa som ofta tagit oväntade vändningar.

För några år sedan valde han att lämna den förväntade karriären och försöker idag leva så som han lär, utanför den vedertagna normaliteten, några hundra meter från de branta backarna där hans morfar en gång i tiden odlade massor av potatis.

BOKA EN FÖRELÄSNING MED KRISTIAN MANDIN

Kristian Mandin ger sig i kast med ett antal frågeställningar och funderingar och gör det både insiktsfullt och med humor. Ämnena berör allt från skolans betydelse till vikten av kunskap, kärnfamiljens uppkomst och fall samt vikten av att förstå att allting förändras och alltid har gjort det. 

Vem riktar sig föreläsningen till?  

Egentligen till de allra flesta, men framför allt till för personer som utövar någon sorts ledarskap. 

I föreläsningen kommer gamla vanföreställningar fram till ytan och kan säkert få en och annan att ompröva sitt handlande och att inte betrakta det vi vet idag som det ultimata slutmålet. 

Föreläsningen tar upp en hel del av de frågor som blir viktigare för nutidsmänniskan och pendlar mellan humor och djupt allvar. 

SKICKA FÖRFRÅGAN

Stäng meny
×
×

Kundvagn